Team Area of People verkent Strijp-S!


Donderdag 7 juli verruilde Team Area of People Utrecht voor Eindhoven om het dynamische gebied Strijp-S (beter) te leren kennen.

Strijp-S is een voormalig bedrijventerrein dat toebehoorde aan Philips. Vanaf 2000 kreeg het gebied een nieuwe functie met wonen, winkelen en werken. Inmiddels is het uitgegroeid tot een creatieve hotspot, waar Area of People actief is in meerdere gebouwen.

De middag begon op het kantoor van partner Trudo, waar CEO Joan Ronner en COO Gijs Liu het hele team meenamen in de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt en de visie en ambitie voor de komende jaren.

Vervolgens kregen we van Maartje van den Bosch, Woonconsulent Leefbaarheid bij Trudo, een rondleiding door de gebouwen Haasje Over, Anton en Gerard. Na deze interessante rondleiding was het tijd voor een potje levend scrabble onder leiding van Community Coach Rens Huybregts en Data Analyst Dylan Mambeke.

We sloten de dag af met een huldiging van kampioenen levend scrabble Phillippe van Gorp en Gijs Liu tijdens een diner in een van de gezellige restaurants die Strijp-S te bieden heeft.

Bedankt voor de gastvrijheid, Maartje!

#teambuilding #strijps #trudo

HubSpot Video