Blog

Integratie reparatiemodule met REMS live

Geschreven door Area of People | Jul 10, 2024 8:32:00 AM

Vandaag zijn we live met de integratie van onze reparatiemodule met REMS. MVGM is de eerste commerciële vastgoedmanager waarbij we deze integratie hebben geïmplementeerd.

 

Makkelijk serviceverzoeken beheren met Area of People

Area of People is het eerste community platform dat een integratie heeft met REMS. Met deze integratie kun je tickets die door bewoners via de Area of People app worden aangemaakt, gemakkelijk in REMS volgen en afhandelen. Het ticketnummer, de statusupdate en andere informatie vanuit REMS wordt ook direct teruggekoppeld aan het Area of People platform.

 

 

Partnership met Aareon

De reparatiemodule van REMS is de eerste koppeling die beschikbaar komt vanuit het Integratie Partnership met Aareon. Aareon is leverancier van Proptech oplossingen voor de vastgoedsector in Europa met als missie om mensen, processen en vastgoed met elkaar te verbinden. Dit sluit mooi aan bij de missie van Area of People om vastgoedpartijen met ons platform en expertise te ondersteunen bij het vergroten van hun sociale impact door het bouwen aan betrokken gemeenschappen en het samenwerken met bewoners als partner.

 

API integratie first: naadloze integraties

 

Bij Area of People streven we ernaar om organisaties te ondersteunen met naadloze integraties van hun beheerprocessen. Ons platform is ontwikkeld met een API-first benadering, waardoor we maximale flexibiliteit en compatibiliteit hebben met diverse systemen. Hierdoor kunnen we moeiteloos integreren met alle relevante systemen die onze klanten gebruiken.

 

Bekijk al onze integraties hier.

Klik hier voor meer informatie over Aareon.