Terug naar overzicht

Integratie reparatiemodule met REMS live

10 juli 2024

Integratie Aareon REMS en Area of People

Vandaag zijn we live met de integratie van onze reparatiemodule met REMS. MVGM is de eerste commerciële vastgoedmanager waarbij we deze integratie hebben geïmplementeerd.

 

Makkelijk serviceverzoeken beheren met Area of People

Area of People is het eerste community platform dat een integratie heeft met REMS. Met deze integratie kun je tickets die door bewoners via de Area of People app worden aangemaakt, gemakkelijk in REMS volgen en afhandelen. Het ticketnummer, de statusupdate en andere informatie vanuit REMS wordt ook direct teruggekoppeld aan het Area of People platform.

 

Marion Gootzen, directeur van Aareon CRE: “Dit zorgt voor meer efficiency en minder kans op fouten in het totale proces. Daarmee is ketenintegratie weer een stukje verder voor alle stakeholders.”

 

Partnership met Aareon

De reparatiemodule van REMS is de eerste koppeling die beschikbaar komt vanuit het Integratie Partnership met Aareon. Aareon is leverancier van Proptech oplossingen voor de vastgoedsector in Europa met als missie om mensen, processen en vastgoed met elkaar te verbinden. Dit sluit mooi aan bij de missie van Area of People om vastgoedpartijen met ons platform en expertise te ondersteunen bij het vergroten van hun sociale impact door het bouwen aan betrokken gemeenschappen en het samenwerken met bewoners als partner.

 

Gijs Liu, founder en CFOO bij Area of People: “We vinden het belangrijk dat beheerprocessen zoals het melden en afhandelen van reparatieverzoeken frictieloos verlopen. Als partner van Aareon kunnen we echt het verschil maken bij onze gezamenlijke klanten.”

API integratie first: naadloze integraties

 

Bij Area of People streven we ernaar om organisaties te ondersteunen met naadloze integraties van hun beheerprocessen. Ons platform is ontwikkeld met een API-first benadering, waardoor we maximale flexibiliteit en compatibiliteit hebben met diverse systemen. Hierdoor kunnen we moeiteloos integreren met alle relevante systemen die onze klanten gebruiken.

 

Jeroen Ketelaar, Tech Lead en CISO bij Area of People: “Onze focus voor de komende periode ligt op het verder verbeteren van deze integraties, waardoor we onze klanten een naadloze, efficiënte en aangepaste ervaring kunnen bieden.”

Bekijk al onze integraties hier.

Klik hier voor meer informatie over Aareon.

 

 

Meer weten over onze integraties?

Wij vertellen je graag hoe je jouw beheerprocessen kunt integreren met ons platform.

Plan een call

Onderwerpen
Deel pagina