Terug naar overzicht

Blauwhoed en Area of People maken én meten sociale impact

8 juli 2024

Blauwhoed en Area of People maken én meten sociale impact

Blauwhoed en Area of People slaan de handen ineen om een nieuwe standaard te zetten voor data-gedreven gebiedsontwikkeling met meetbare sociale impact. De twee organisaties hebben een overeenkomst getekend waarmee het platform van Area of People wordt ingezet voor de volledige 'customer journey', van ontwikkeling tot exploitatie.

 

Het doel is om te leren uit de praktijk en kennis te delen, waarbij de focus ligt op het creëren en meten van sociale impact. Deze samenwerking markeert een belangrijke stap richting innovatieve en duurzame gebiedsontwikkeling, waar het betrekken van de gemeenschap en het delen van kennis centraal staan.

 

Phillip Smits (algemeen directeur Blauwhoed): "Samen gaan we onderzoeken of we onze langetermijnimpact als ontwikkelaar verder kunnen vergroten. We willen niet alleen beloven, maar ook bewijzen."

 

Joan Ronner (ceo en co-founder, Area of People): "Gebiedsontwikkelingen worden door tal van redenen steeds complexer en kunnen wel tien jaar duren. Het is daarom belangrijk om een langdurige relatie aan te gaan met bewoners."

 

Lees het hele artikel op: Vastgoedjournaal.

Deel pagina