Eindhoven is Micro-Dorp rijker met Bunkertoren!


De Bunkertoren is een woontoren met 224 appartementen, waarvan 84 koop en 140 huur. Alle bewoners zijn met elkaar verbonden in de door Area of People gefaciliteerde Bunkertoren App.

Maandag 17 oktober kregen de bewoners via vb&t VvE Diensten de sleutels van dit project.

We spraken Herman Voortman, voorzitter van de VvE en gelukkige nieuwe bewoner van de Bunkertoren en Pieter Baams, VvE Manager vanuit vb&t, over hun ervaringen met het AOP Platform.

💬 Herman: “Het is erg waardevol en leuk om via de Area of People app meteen in contact te komen met medebewoners. Het is een belangrijk communicatiemiddel voor ons dat ervoor zorgt dat je in een korte tijd een vertrouwde gemeenschap opbouwt met je buren. Als we niet via het Area of People platform met elkaar én met onze beheerder verbonden waren geweest dan had je niet zo snel met elkaar contact gelegd, waardoor er voor ons als VvE snel dingen onnodig mis hadden kunnen lopen. Via de app kun je heel snel en gemakkelijk tips, ontwikkelingen en eventuele uitdagingen met elkaar delen. Zowel met medebewoners, met de VvE als met de beheerder. Het zorgt voor heldere, laagdrempelige en efficiënte communicatie. De ondersteuning van de Community Coaches werkt hierin erg prettig.”

💬 Pieter: “Vanuit mijn ervaringen met meerdere Micro-Dorpen, die met de app van Area of People werken, heb ik alle vertrouwen dat wonen en werken in de Bunkertoren een nog grotere belevenis gaat worden. Door de app te gebruiken als communicatiemiddel voor en door de bewoners zal wonen in een appartementencomplex met de omvang van de Bunkertoren nog plezieriger worden. Wonen in een appartementencomplex kan iets anoniems zijn, maar door middel van de app weten alle bewoners al snel wie hun 'buren' zijn! Ondanks dat we pas net live zijn met de app, merken we nu al dat de bewoners de app zeer waarderen. Men zoekt elkaar nu al op en deelt elkaars ervaringen. Voor mij als beheerder neemt dit veel werk uit handen. En wie kent zijn complex nu beter dan een bewoner?”

We wensen alle bewoners en betrokken partijen veel plezier en succes bij het verder bouwen van hun eigen Micro-Dorp de komende periode!
Visual Bunkertoren