REBF Festival: workshop sociaal-duurzame gebiedsontwikkeling


Area of People organiseert samen met Damo Holt (Rebel Group), een workshop tijdens het REBF Festival over gebiedsontwikkeling.

Over de workshop

Door de toename van eenpersoonshuishoudens, de vergrijzing, het migratievraagstuk en uitdagingen in het huisvestingsbeleid, komen er grote opgaven op ons af. Dit vereist een ingrijpende verandering in onze benadering van vastgoedontwikkeling. We zullen de belangrijkste trends bespreken en concrete oplossingen delen voor het creëren van sociaal-duurzame woongebieden. 

Praktische info

Datum: donderdag 21 september

Tijd: 09.15 - 10.00 uur

Locatie: B. Amsterdam, Johan Huizingalaan 763a Amsterdam

Over REBF Festival

Het REBF festival is een tweedaags kennisfestival dat plaatsvindt op 20 en 21 september. Een onmisbaar evenement voor iedereen die geïnteresseerd is in de actuele thema's van dit moment. 

Het festival biedt inspirerende sprekers, boeiende inhoudelijke panels en waardevolle netwerkkansen. Het fungeert als een platform waar professionals uit diverse sectoren, zoals vastgoed, bouw, financiën en duurzaamheid, samenkomen om kennis te delen over de actuele thema’s.

Het festival creëert een platform waar professionals uit de politiek en de markt elkaar kunnen ontmoeten, van elkaars kennis kunnen leren en gezamenlijk kunnen bijdragen aan een positieve verandering. 

Klik hier voor meer informatie over het festival.

LOLA LMU 20230607 merwede overzicht birdseye-1